Hoofdpagina

Uit Hackalot
Ga naar: navigatie, zoeken

Hackalot is de nieuwe hackerspace in Eindhoven. Een hackerspace is een veilige plek waar nerds aan hun eigen of gezamenlijke projecten kunnen werken. Sommigen doen zelfs een poging tot sociale interactie, dit is echter niet verplicht. Vroeger zou dit een electronica hobby club heten, maar dat klonk niet hip genoeg. Samen kunnen we ook veel toffer (en relatief duur) gereedschap aanschaffen zoals lasercutters en 3d printers. Vaak is hier in onze slaap/zolder kamers of ander donker hol ook helemaal geen plek voor. Dus heeft je partner of ander familielid/kennis een uit de hand gelopen electronica/computer hobby, stuur hem of haar een keer langs om kennis te maken!

Hackalot is voor nerds, niet nerds, jongens, meisjes en andere personen oud en jong die houden van computeren, electronica en/of figuurzagen.

We hebben op dit moment een eerste locatie! We zijn nog aan het opstarten hier, maar kom eens langs of word deelnemer. Stichting Hackalot is inmiddels opgericht en een enthousiast bestuur heeft zich hiervoor gevormd.

Als je niet weet wat een hackerspace is, kijk dan eens op deze pagina of op hackerspaces.nl.

Gerelateerde verenigingen zijn ook handig om contacten danwel lokaties te vinden!

Contact

Wil je meer weten? Kom praten op #hackalot op freenode of neem dan contact op met info@hackalot.nl. Je kunt natuurlijk ook gewoon een keertje langskomen als de space open is, bijvoorbeeld bij een van onze bijeenkomsten.

Je kunt je ook inschrijven voor onze mailing lijst.

Locatie

Stichting Hackalot

Bloemfonteinstraat 62, unit 012

5642 EH, Eindhoven

Bijeenkomsten

De eerstvolgende bijeenkomst is Social 1 op 18 oktober 2018 17:00:00.

De vorige bijeenkomst was Klusdag space 1.0 op 13 oktober 2018 10:30:00.

Bekijk al onze bijeenkomsten of plan een nieuwe bijeenkomst.