Hoofdpagina: verschil tussen versies

Uit Hackalot - Hackerspace Eindhoven
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 1: Regel 1:
'''Hackalot is de nieuwe hackerspace in en voor Eindhoven en omgeving.''' Een [[Over_hackerspaces|hackerspace]] is een plek waar hackers en nerds aan hun eigen of gezamenlijke projecten kunnen werken. Er is zelfs mogenlijkheid tot sociale interactie, maar dit is niet verplicht. Vroeger zou dit een electronica hobby club heten, maar dat klonk niet hip genoeg. Samen kunnen we ook veel toffer (en relatief duur) gereedschap aanschaffen zoals lasercutters en 3d printers. Vaak is hier in onze slaap/zolder kamers of ander donker hol ook helemaal geen plek voor. Dus heeft je partner of ander familielid/kennis een uit de hand gelopen electronica/computer hobby, stuur hem of haar een keer langs om kennis te maken!
+
'''Hackalot is de nieuwe hackerspace in en voor Eindhoven en omgeving.''' Een [[Over_hackerspaces|hackerspace]] is een plek waar hackers aan hun eigen of gezamenlijke projecten kunnen werken. Er is mogelijkheid tot sociale interactie, maar je kunt natuurlijk ook gewoon je eigen ding doen. Samen kunnen we ook veel toffer (en relatief duur) gereedschap aanschaffen zoals lasercutters en 3d printers. Vaak is hier in onze slaap/zolder kamers of ander donker hol ook helemaal geen plek voor. Dus heeft je partner of ander familielid/kennis een uit de hand gelopen electronica/computer hobby, stuur hem of haar een keer langs om kennis te maken!
  
Hackalot is voor nerds, niet nerds, jongens, meisjes en andere personen oud en jong die houden van computeren, electronica en/of figuurzagen.
+
Hackalot is voor hackers in alle vormen en maten die houden van computeren, electronica en/of figuurzagen.
  
We hebben op dit moment een eerste '''[[locatie]]'''. We zijn nog aan het opstarten hier, kom eens langs! Dit is je kans om deel uit te maken van het begin van een hackerspace.
+
We hebben een eerste '''[[locatie]]''' waar we aan het opstarten zijn, kom eens langs! Dit is je kans om deel uit te maken van het begin van een hackerspace.
  
 
Als je niet weet wat een hackerspace is, kijk dan eens op [[Over_hackerspaces|deze pagina]] of op [https://hackerspaces.nl/ hackerspaces.nl].  
 
Als je niet weet wat een hackerspace is, kijk dan eens op [[Over_hackerspaces|deze pagina]] of op [https://hackerspaces.nl/ hackerspaces.nl].  

Versie van 7 feb 2019 om 14:52

Hackalot is de nieuwe hackerspace in en voor Eindhoven en omgeving. Een hackerspace is een plek waar hackers aan hun eigen of gezamenlijke projecten kunnen werken. Er is mogelijkheid tot sociale interactie, maar je kunt natuurlijk ook gewoon je eigen ding doen. Samen kunnen we ook veel toffer (en relatief duur) gereedschap aanschaffen zoals lasercutters en 3d printers. Vaak is hier in onze slaap/zolder kamers of ander donker hol ook helemaal geen plek voor. Dus heeft je partner of ander familielid/kennis een uit de hand gelopen electronica/computer hobby, stuur hem of haar een keer langs om kennis te maken!

Hackalot is voor hackers in alle vormen en maten die houden van computeren, electronica en/of figuurzagen.

We hebben een eerste locatie waar we aan het opstarten zijn, kom eens langs! Dit is je kans om deel uit te maken van het begin van een hackerspace.

Als je niet weet wat een hackerspace is, kijk dan eens op deze pagina of op hackerspaces.nl.

Contact

Wil je meer weten? Kom praten in #hackalot op freenode of neem contact op met info@hackalot.nl. Je kunt natuurlijk ook gewoon een keertje langskomen als de space open is, of bijvoorbeeld bij een van onze bijeenkomsten.

Je kunt je ook inschrijven voor onze mailing list om up-to-date te blijven.

Locatie

Bezoekadres:

Bloemfonteinstraat 62

5642 EH, Eindhoven

OSM: https://www.openstreetmap.org/node/2746474606

Google maps: https://goo.gl/maps/j4eXEQtuZP42

Openingstijden

Hackalot is voor iedereen open op:

  • Donderdagavond
  • Zondagmiddag en -avond

Verder ben je altijd welkom wanneer er een deelnemer aanwezig is.

Check op IRC of we open zijn. Je kan dit ook onder het logo op de wiki zien.

Evenementen

Naast dat we open zijn op donderdag en zondag, zijn er ook evenementen.

Het eerstvolgende evenement is nog niet gepland.

Het vorige evenement was Deelnemersvergadering 2020-05-07 op 7 mei 2020 20:00:00.

Bekijk al onze evenementen of plan een nieuw evenement.