Maker Faire Eindhoven 2019

Uit Hackalot - Hackerspace Eindhoven
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Maker Faire Eindhoven 2019
Hackalot-makerfaire.jpg
Naam De Eindhoven Maker Faire
Start datum 28-09-2019 00:00
Eind datum 29-09-2019 00:00
Locatie Klokgebouw 50, 5617 AB, Eindhoven

Programma

  • We staan op de maker fair met een stand! Kom ons bezoeken in het klokgebouw of kom 's avonds op de space langs om je eigen dingen te maken of om uit te rusten!

Wat?

volgens hun site:

De Maker Faire is voor iedereen die meegenomen wil worden op een ontdekkingsreis in de wondere wereld van het “maken”. Zowel voor de makers zelf als voor het publiek is het één groot feest: een viering van de Maker Movement. Bezoekers worden geïnspireerd en geprikkeld en leren veel over nieuwe projecten, bouwsels, materialen en technieken; Makers worden opgenomen in de grote familie van makers en leren elkaar kennen én buiten de lijntjes kleuren.

Wat gaat er gebeuren?

We hebben een stand, dus een tafel met een paar stoelen, en die willen we leuk aankleden. Heb je ideeën? Hier is je plek om ze te delen :)

  • Misschien is het leuk om daar 2 dagen te staan (letterlijk, sort of - krukken/stoelen were frowned upon laatste keer wegens promoten actieve uitstraling...). Ik wil i.i.g. wel mee, en 2 of meer mensen is wel leuker dan 1 denk ik.
  • Veel publiek in 2 dagen, misschien iets minder specifieke doelgroep (veel kinders met ouders) maar ook veel scholieren 18+.