MakerDays2024

Uit Hackalot - Hackerspace Eindhoven
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
MakerDays2024
Hackalot-makerfaire.jpg
Naam De Eindhoven Maker Days
Start datum 14-09-2024 00:00
Eind datum 15-09-2024 00:00
Locatie Stadhuisplein Eindhoven, Eindhoven

De maker faire is niet meer, leve de maker days!

Programma

  • We staan op de maker fair met een stand! Kom ons bezoeken in Stadhuis Eindhoven!
  • De pagodetent in de hoek op het buitenterrein. (n8)
  • Niet op strijp-s/klokgebouw!
  • Standbemensers kunnen zich melden bij de makersbalie

Wat?

volgens hun site:

De Maker Faire is voor iedereen die meegenomen wil worden op een ontdekkingsreis in de wondere wereld van het “maken”. Zowel voor de makers zelf als voor het publiek is het één groot feest: een viering van de Maker Movement. Bezoekers worden geïnspireerd en geprikkeld en leren veel over nieuwe projecten, bouwsels, materialen en technieken; Makers worden opgenomen in de grote familie van makers en leren elkaar kennen én buiten de lijntjes kleuren.

Wat gaat er gebeuren?

tbd We hebben een stand, dus een tafel met een paar stoelen, en die willen we leuk aankleden. Heb je ideeën? Hier is je plek om ze te delen :)

  • Misschien is het leuk om daar 2 dagen te staan (letterlijk, sort of - krukken/stoelen were frowned upon drie jaar geleden keer wegens promoten actieve uitstraling... Vorig jaar was het geen probleem). Met meer mensen is het leuker, en dan kun je ook nog een keer rond lopen.
  • Veel publiek in 2 dagen. Er komt een heel gevarieerd publiek, veel kinders met ouders, scholieren, eenzame makers, veel mensen met een verhaal van wat ze zelf maken, mensen zonder kennis of ervaring maar met erg veel interesse. Erg tof!

Voor deelnemers

We kunnen hulp en projecten goed gebruiken! Voor meehelpers is toegang tot de makerfaire gratis, daarom weten we graag iets van te voren met hoeveel mensen we zijn. Met twee mensen is het te doen, 4 is prima, met 6 kun je goed afwisselen en kijken wat er nog meer gebeurt. :)

Naam Zaterdag Zondag Project
Boekenwuurm Ja Ja Vlindervleugels, LEDslurf, ledcube
Jij? ? ? ?