Lindenlaan 1b

Uit Hackalot - Hackerspace Eindhoven
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Helaas niet geworden, in plaats daarvan beginnen we bij de Bloemfonteinstraat
Locatie klein.png

De ruimte aan de Lindenlaan is een serieuze kandidaat voor Hackalot. Omdat we de ruimte niet 24/7 kunnen hebben, noemen we het Hackalot 0.1.

Hackalot 0.1

Huiskamermeetings en kroegen zijn leuke plekken om samen te komen, maar niets gaat er boven een plek waar er ook ruimte is om te solderen en te figuurzagen. En dat kunnen we bij de Lindenlaan 1B!

Het pand, de ruimte en buren

We kunnen daar een ruimte huren in een pand dat ook door de Tech playgrounds (een techniekclub voor kinderen vanuit jeugdwerk) en de Klusserij (om mensen aan het werk te krijgen) gebruikt wordt. De ruimte die we kunnen huren kunnen we naar onze behoefte inrichten en kan er na een kleine opknapbeurt erg tof uit zien. Het is een ruimte achterin, met daglicht, electra en dichtbij het keukentje. We kunnen ook van de andere ruimtes gebruik maken, maar de ruimte achterin wordt de plek voor Hackalot.

Dagen

Omdat het pand ook door anderen zal worden gebruikt, kunnen we er niet 24/7 in. We hebben onderhandeld om daarom de donderdagavond en het hele weekend daar terecht te kunnen. We hebben dus 24/2.5 toegang ;)

Uitdagingen

Er zijn een paar dingen die nog moeten gebeuren:

  • Opknappen van de muren, die vies zijn en waar al een tijdje niets aan gedaan is
  • Oude spullen die er staan uitzoeken en afvoeren. Dit gebeurt in overleg met de andere gebruikers van het pand
  • Inrichten
  • Deursysteem installeren zodat er op de tijden dat wij de ruimte hebben, wij ook allemaal binnen kunnen
  • Poortsysteem